Persoonlijke Ontwikkeling

Hoe kan ik weerbaar en wendbaar blijven?


Om weerbaar en wendbaar te kunnen blijven in steeds veranderende omstandigheden spelen uitdagingen als:

  • Hoe Houd ik focus op wat ik werkelijk belangrijk vind en wil bereiken?
  • Hoe kan ik mij met meer rust in mijn hoofd daarop blijven focussen?
  • Hoe creĆ«er ik vanuit zelfacceptatie een meer flexibele relatie met mijzelf?
  • Hoe kan ik mijn stress de baas blijven?
  • Hoe neem ik vanuit verbinding de regie in mijn omgeving?
  • Hoe ga ik met toewijding in de praktijk aan de slag met wat ik graag wil bereiken?

Bij deze uitdagingen speelt psychologische flexibiliteit een cruciale rol. Deze psychologische flexibiliteit kan je versterken door continu aan de volgende pijlers te werken:

Intake:

In een gratis intakegesprek kunnen we jouw coachvraag verder in kaart brengen en samen kijken op welke pijlers jij je het beste kunt richten om je persoonlijke flexibiliteit verder te versterken. Aan iedere pijler zijn verschillende coachtools en methodieken verbonden.


Werkwijze Coaching:
Onze coaching richt zich in de eerste plaats op wat jij vooral belangrijk vindt; wat jij wilt bereiken. We gaan hierbij uit van jouw kracht en hoe jij die kunt uitbreiden. Naast bewuste- komen ook onbewuste denk - en gedragspatronen aan bod die jou in de weg kunnen zitten om jouw doelen te bereiken. Vanuit de oplossingsgerichte coaching motiveren wij je om telkens concrete stapjes in de praktijk te zetten waarmee je een voor jou waardevol (werk)leven kunt vormgeven.


Thuiswerken in de Corona tijd

Nu in de Corona tijd wordt van vele van ons verwacht dat wij thuiswerken. Dit vraagt van een ieder om zich aan te passen. Wat heb jij nodig om prettig en effectief en ontspannen thuis te werken. Wil je hier meer zicht op hebben, doe dan eens de Thuiswerkcheck. Als je deze invult, krijg je een rapportage gemaild. Wil je over de uitkomsten sparren, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 06 38190530

Contactgegevens:

M: 06 38190530

Adres:

Acacialaan 14

3768 AR Soest